COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Ce platformă pregătește Facebook pentru știri. Compania va investi cel puțin un miliard de dolari pe viitor

18 mar. 01:00   Ştiinţă şi IT
1386 0

O nouă platformă Facebook va fi lansată în următoarele luni, dedicată scriitorilor independenți și jurnaliștilor. Lansarea platformei de publishing este prevăzută a avea loc în SUA.

Plaforma de publishing pregătită de Facebook le va permite scriitorilor independenţi şi jurnaliştilor să ajungă la audienţe noi şi să îşi valorifice financiar munca, prin intermediul newsletterelor pe email şi al site-urilor individuale, transmit Reuters și news.ro.

Tot mai mulţi scriitori şi jurnalişti recurg la sistemul newsletterelor pe email, preferînd libertatea editorială, care le permite să se îndepărteze de modelul de afaceri bazat pe reclame, care se află într-un declin constant.

Concurenţa se intensifică între firme precum Substack, Medium şi Revue - cumpărată recent de Twitter - care permit creatorilor de conţinut să încerce un mix de newslettere plătite şi gratuite pentru a ajunge la cititorii potenţiali, arată sursa citată.

Noua platformă a Facebook, care permite scriitorilor să obţină cîştiguri financiare prin intermediul abonamentelor, va fi integrată cu Facebook Pages, a anunţat compania, adăugînd că va permite scriitorilor să creeze grupuri pentru a comunica cu comunitatea lor de cititori.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽