X 

Ce a descoperit un bărbat din Scoția în grădina sa

31 iul. 04:30   Ştiinţă şi IT
2640 0

Un locuitor din Stirling, Scoția, a făcut o descoperire incredibilă în timp ce săpa o groapă pentru piscină în grădina sa din spate.

Paul McDonald, în vîrstă de 44 de ani, a avut parte de o experiență șocantă cînd a descoperit scheletul unui delfin preistoric, într-o stare de conservare remarcabilă.

Cu o mare pasiune pentru arheologie și istorie, Paul a fost mereu fascinat de ideea de a găsi ceva unic și semnificativ. În momentul în care a ieșit la iveală craniul rotund, botul și dinții delfinului, el a fost imediat conștient că este martorul unei descoperiri remarcabile, transmite Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

Delfinul preistoric a fost descoperit la aproximativ 80 de centimetri sub nivelul solului, într-un strat de argilă. Aceasta ar putea fi una dintre explicațiile pentru starea bună de conservare a scheletului, care are o vechime impresionantă de 8.000 de ani.

Craniul delfinului a fost prelevat pentru analize de către specialiștii de la National Museums Scotland (NMS), iar restul scheletului urmează să fie excavat complet pentru a-i dezvălui toate secretele.


7
1
2
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?