COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 588 000   INFECTAȚI 259 108(+166)   TRATAȚI 251 741     DECESE 6250(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2824
Puterea stiri: 6421
Coronavirus stiri: 7307

Casa care se construiește în doar 6 ore. Cît costă și cît de rezistentă este (FOTO/VIDEO)

23 iul. 2020,, 00:01   Ştiinţă şi IT
2829 0

În timp ce foarte mulți oameni de pe glob locuiesc cu chirie, neavînd posibilitatea să-și procure propria casă, Renato Vidal, un designer cu experiență în realizarea unor locuințe în mijlocul naturii, departe de aglomerație a creat un model de casă absolut spectaculos.

Aceasta poate fi construită în doar 6 ore și costă foarte puțin, în comparație cu prețurile de pe piața imobiliară.

Deși mulți experți sînt de părere că ne îndreptăm spre o nouă criză imobiliară, se fac progrese importante cînd vine vorba despre realizarea unor locuințe mai micuțe, mai ieftine și cu un spațiu mai mult decît suficient în interior, scrie Playtech.ro.

Modelul creat de Renato Vidal, intitulat M.A.Di, reprezintă o casă pliabilă, care costă aproximativ 29.000 de euro și poate fi asamblată pe orice suprafață plată în doar șase ore.

Datorită modului în care a fost gîndită, nici măcar nu vine la pachet cu investiții adiționale. Nu are nevoie de fundație și nici de o echipă numeroasă la „instalare”.


Pentru că întregul concept poate fi scalat și la dimensiuni mai mari, din start, poți opta pentru o versiune de 29.000 de euro, cu o suprafață totală locuibilă de 27 de metri pătrați sau poți face saltul la 64.000 de euro pentru 84 de metri pătrați.

Este important de reținut că aceste case sînt realizat din materiale de foarte bună calitate și sînt asigurate împotriva seismelor. Cu alte cuvinte, deși ai fi tentat să crezi că se ridică precum un cort și sînt la fel de sensibile, te înșeli.

Aceste case vin la pachet cu tot ce ai putea să ai nevoie într-o casă obișnuită, de la bucătărie cu toate utilitățile, la o toaletă cu toate facilitățile. Include pînă și o scară la interior. Pentru că sînt menite să fie instalate chiar și în mijlocul unui cîmp, locuințele M.A.Di au și panouri solare, iluminare LED și un sistem eco de extragere a apei din pămînt.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽