COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Branson intenționează să construiască un hotel pe Lună

16 iul. 05:00   Ştiinţă şi IT
1232 2

Miliardarul fondator al Virgin Galactic Richard Branson, care a făcut primul său zbor în spațiu, a vorbit despre planurile sale de a construi un hotel pe suprafața Lunii


"Dacă vom construi vreodată un hotel pe Lună, la care am visat întotdeauna, sau vom lăsa acest lucru copiilor mei - vom vedea. Dar acesta este un alt vis pe care, dacă voi avea timp, voi fi fericit să-l realizez într-o zi", a spus Branson.


El a anunțat, de asemenea, că compania sa va crea multe nave spațiale, ceea ce va reduce costul călătoriei pe orbita Pămîntului, care acum se ridică la aproximativ un sfert de milion de dolari.


În același timp, noile sale aparate vor putea zbura mai sus și mai mult, este sigur miliardarul.


"Poate într-o zi, cînd vom avea 20 de nave spațiale, se va găsi din nou un loc pentru mine - de exemplu, la cea de-a 90-a aniversare. Dar vom vedea cum va decurge totul. Eu aproape că am revenit pe Pămînt, dar nu destul. Acesta a fost visul vieții mele. Visele nu adesea devin realitate", a spus Branson, în vîrstă de 70 de ani.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽