TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Apple va schimba tastatura Butterfly de pe laptopurile sale

Apple va schimba tastatura Butterfly de pe laptopurile sale

Apple a decis în sfîrşit să renunţe la tastaturile „Butterfly” de pe laptop-urile sale, urmînd a se întoarce la un design mai tradiţional.

Aceste taste au înregistrat multe plîngeri din partea utilizatorilor, fiind uşor de stricat şi greu de reparat, în anumite cazuri fiind necesară înlocuirea mai multor componente. Pentru a calma clienţii, Apple a oferit un program de reparaţii gratuite pentru toate modelele de computere echipate cu aceste butoane, însă cel mai probabil costurile de reparaţii sînt mai mari decît implementarea unui nou sistem.

Noua tastatură ar putea fi realizată folosind fibră de sticlă, pentru a asigura un design subţire, dar şi rezistent. Conform raportului lui Kuo, noile butoane vor fi realizate de compania taiwaneză Sunrex, însă acesta vor fi totuşi mai groase puţin decît Butterfly. În utilizare însă, majoritatea utilizatorilor nu vor observa diferenţele.

Este curios însă faptul că aceste taste vor debuta pe un MacBook Air şi nu pe noul MacBook Pro de 16” care ar urma să fie anunţat în această toamnă. Este posibil ca seria MacBook Pro să primească noile tastaturi abia din 2020.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load