X 
Criza energetică stiri: 1708
Cutremure stiri: 384
Eurovision stiri: 419

A fost creat un microcip care detectează alergia la 120 tipuri de alergeni concomitent

10 mar. 03:00   Ştiinţă şi IT
3537 0

Specialiștii de la Institutul de medicină clinică au creat cu succes un microcip care detectează cu exactitate alergia la mai mult de 120 de tipuri de alergeni în același timp.

Acest cip va îmbunătăți semnificativ calitatea diagnosticării alergiilor și va ajuta oamenii să identifice alergenul care provoacă alergia

Noul sistem conține antigene din diverse surse, inclusiv produse alimentare, epidermă, praf, animale, ciuperci și insecte. Datorită calității microcipului, pacienții pot fi siguri că nu vor intra în contact direct cu alergenul. Deși tehnologii similare sînt folosite deja în multe părți ale lumii, acestea nu au fost încă adaptate la alergenii ruși.

Datorită microcipului Allergochip, alergenul poate fi identificat într-o singură picătură de ser sangvin. Tehnologia creată deschide noi modalități de diagnosticare și tratare a alergiilor. În viitor, specialiștii vor putea alcătui o hartă a hipersensibilității pacienților la alergeni și vor crea o biobancă de ser sangvin pentru o diagnosticare și un tratament mai bun al alergiilor.

5
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий