X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Zlatan Ibrahimovic se retrage din fotbal

5 iun. 2023,, 11:18   Sport
2354 0

Moment trist în lumea internațională a fotbalului. Marele sportiv Zlatan Ibrahimovic a anunțat că se retrage din activitate, la 41 de ani. Acesta a ales să facă personal marele anunț, deși a fost extrem de dificil pentru el să își ia adio de la toți cei care l-au sprijinit în cariera sa impresionantă, fiind considerat printre cei mai buni oameni din industrie.

Atacantul lui AC Milan a dezvăluit că a decis să își încheie cariera de fotbalist pe terenul de pe San Siro. Acesta a făcut anunțul cu lacrimi în ochi, dar a promis tuturor că nu este finalul și va mai avea apariții în spațiul public, așa cum toți își doresc. Toți fanii și colegii l-au aplaudat și l-au felicitat pentru toate reușitele sale de pînă acum, transmite impact.ro.

„Am multe amintiri și multe emoții aici. Prima dată cînd am ajuns aici, mi-ați oferit fericire. A doua oară, dragoste. Voi fi un fan al Milanului pe viață. A venit timpul să spun la revedere fotbalului, dar nu și vouă. Ne mai vedem. Forza Milan și la revedere”, a spus suedezul.

Se vorbea în ultima vreme despre un transfer la Monza, dar fotbalistul a anunțat că nu are în plan niciun contract și acum a venit momentul să spună lucrurilor pe nume.

În cariera sa a marcat 493 de goluri și a dat 201 pase decisive în 819 de partide. Are un CV plin de reușite, drept dovadă stînd numeroasele titluri pe care le-a obținut cu echipele pentru care a jucat de-a lungul anilor.


Ajax: două titluri, o Cupă și o Supercupă

Juventus: două titluri

Inter Milano: trei titluri, două Supercupe

AC Milan: un titlu și o Supercupă

Barcelona: un titlu, două Supercupe, o Supercupă a Europei, dar și un Campionat Mondial al Cluburilor

PSG: Patru titluri, două Cupe și trei Cupe ale Ligii

Manchester United: Supercupa Angliei și Europa League

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?