Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

„Zimbru” are investitori din Italia

11 dec. 2019,, 16:44   Sport
3092 0

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, au fost prezentaţi noii investitori ai echipei „Zimbru” din Italia, fiind anunțate detalii despre cooperare.

Astfel, Nicolae Ciornîi rămîne în postul de președinte al clubului, iar Sevastian Botnari – în cel de vicepreședintele. Academia „Zimbru” nu este implicată în tranzacție și rămîne sub conducerea anterioară. Investitorii italieni preiau controlul primei echipe a „zimbrilor” pentru o perioadă de 5 ani, angajîndu-se să acopere integral toate cheltuielile, transmite NOI.md cu referire la moldfootball.com.

Managementul primei echipe „Zimbru” va fi complet italian, inclusiv directorii și antrenorul principal, care şi-au început deja activitatea. Bugetul, potrivit lui Nicolae Ciornîi, va fi de 2,5 milioane de euro pe an. În ceea ce privește echipa de rezervă, în cazul anulării Campionatului loturilor de dublori, aceasta va reveni în Divizia A.

Prima echipă „Zimbru” va include jucători moldoveni și străini. Este vorba despre cooperarea cu o serie de cluburi italiene și braziliene, despre transferul legionarilor. Scopul declarat al cooperării este crearea unei echipe competitive, capabile să concureze pentru cupele europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?