TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Zimbru” are investitori din Italia

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, au fost prezentaţi noii investitori ai echipei „Zimbru” din Italia, fiind anunțate detalii despre cooperare.

Astfel, Nicolae Ciornîi rămîne în postul de președinte al clubului, iar Sevastian Botnari – în cel de vicepreședintele. Academia „Zimbru” nu este implicată în tranzacție și rămîne sub conducerea anterioară. Investitorii italieni preiau controlul primei echipe a „zimbrilor” pentru o perioadă de 5 ani, angajîndu-se să acopere integral toate cheltuielile, transmite NOI.md cu referire la moldfootball.com.

Managementul primei echipe „Zimbru” va fi complet italian, inclusiv directorii și antrenorul principal, care şi-au început deja activitatea. Bugetul, potrivit lui Nicolae Ciornîi, va fi de 2,5 milioane de euro pe an. În ceea ce privește echipa de rezervă, în cazul anulării Campionatului loturilor de dublori, aceasta va reveni în Divizia A.

Prima echipă „Zimbru” va include jucători moldoveni și străini. Este vorba despre cooperarea cu o serie de cluburi italiene și braziliene, despre transferul legionarilor. Scopul declarat al cooperării este crearea unei echipe competitive, capabile să concureze pentru cupele europene.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri