Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Zidane pleacă de la Real Madrid!

28 ian. 2021,, 19:30   Sport
2459 0

Zinedine Zidane (49 de ani) e într-o perioadă proastă la Real Madrid, din punct de vedere al rezultatelor, şi presa din Spania a speculat că ar putea fi îndepărtat de pe "Santiago Bernabeu" de preşedintele Florentino Perez. Ultimele informaţii apărute în ziarele din Peninsula Iberică indică faptul că "Zizou" nu stă nici el cu mîinile în sîn cînd vine vorba despre viitorul său în antrenorat.

Andrea Pirlo şi Zinedine Zidane sînt în situaţii asemănătoare în ceea ce priveşte viitorul pe băncile actualelor echipe, Juventus şi Real Madrid. Rezultatele nu sînt departea lor şi ar putea sfîrşi prin a fi schimbaţi. Cel puţin Pirlo, care are scaunul în pericol, conform celor de la Diario Gol, care susţin că "Bătrîna Doamnă" negociază deja cu Zinedine Zidane pentru a fi viitorul antrenor de la Torino.

Zidane, care a şi jucat la Juventus, îi atrage pe şefii "Bătrînei Doamne" din perspectiva mirajului Ligii Campionilor, pe care antrenorul francez a cîştigat-o de trei ori la rînd cu Real Madrid, cînd îl avea şi pe Cristiano Ronaldo în echipă, lusitanul adus cu acelaşi scop pe Allianz Stadium. Juventus nu e la prima încercare de a-l semna pe "Zizou", vrînd să-l convingă şi cînd acesta a plecat prima dată de la Real Madrid.

Sursa citată scrie că negocierile formale au început deja pentru a pregăti terenul acestei mutări de răsunet.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?