X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Zidane nu se gîndeşte la demisie

2 dec. 2020,, 22:00   Sport
6558 0

Zinedine Zidane a anunţat că nu intenţionează să demisioneze din postul de antrenor al echipei spaniole de fotbal Real Madrid după înfrîngerea suferită marţi seara în Liga Campionilor, în faţa formaţiei Şahtior Doneţk (0-2), exprimându-şi totodată speranţa că elevii săi vor reuşi să obţină calificarea în faza superioară a competiţiei, transmite agerpres.ro.


"Nu mă gîndesc la demisie, vom continua. Ştiam că astăzi va fi o finală şi am pregătit foarte bine jocul. Am avut o primă repriză foarte bună, însă nu am reuşit să marcăm", a afirmat Zidane la finalul meciului de la Kiev.

Cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor Champions League, Real Madrid ocupă poziţia a treia în Grupa B, fiind depăşită de Şahtior la golaveraj. Madrilenii au reuşit să depăşească întotdeauna prima fază a competiţiei continentale începând din 1997, iar acum îşi vor disputa calificarea pe teren propriu, în faţa formaţiei germane Borussia Moenchengladbach, liderul grupei, în ultima etapă.

"A mai rămas un meci de disputat, pe care trebuie să-l câştigăm. Am energia necesară şi voi da totul, aşa cum am făcut mereu, la fel şi jucătorii. Am mai avut momente delicate în trecut şi vor exista mereu momente dificile la acest club. Este o serie de rezultate negative, însă trebuie să ridicăm capul şi să ne gândim la următorul meci. Nu există altă soluţie", a adăugat Zidane.

Sub conducerea antrenorului francez, Real Madrid a cucerit trei trofee consecutive în Liga Campionilor, în 2016, 2017 şi 2018, însă în sezonul trecut a fost eliminată de Manchester City în faza optimilor de finală.

Conform ziarului sportiv spaniol Marca, argentinianul Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui Tottenham, este favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane, în cazul în care francezul va părăsi banca tehnică a Realului.

Şahtior Doneţk a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 2-0, marţi seara la Kiev, prin golurile lui Dentinho (57) şi Manor Solomon (82), într-un meci arbitrat de românul Ovidiu Haţegan. În partida tur, ucrainenii s-au impus cu 3-2 la Madrid, după ce au condus cu 3-0 la pauză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?