X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Au uitat de pandemie! La o partidă de baseball au asistat 40 mii de spectatori

6 apr. 2021,, 21:00   Sport
2264 0

Meci de baseball cu tribune pline! Spectatorii au umplut stadionul Globe Life Field, după ce responsabilii echipei Texas Rangers au decis să permită accesul nelimitat în tribune la meciul de pe teren propriu cu formaţia Toronto Blue Jays.

Acesta a fost primul eveniment din sporturile nord-americane disputate fără restricţii pentru spectatori, de la debutul pandemiei de coronavirus.

Gruparea texană a anunţat că a vîndut toate biletele disponibile pentru această partidă, la care au asistat 38.283 de spectatori, disputat cu acoperişul deschis, pe o vreme însorită.

Majoritatea fanilor nu purtau măşti, care erau necesare în interiorul stadionului atunci cînd aceştia nu mîncau sau beau.

Meciul de la Arlington a inclus şi un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19.

Oficialii lui Texas Rangers au precizat că, pe viitor, vor avea secţiuni speciale cu scaune distanţate, pe stadionul său în valoare de un miliard de dolari, inaugurat anul trecut.

Baseball-ul a fost unul dintre sporturile cele mai afectate de pandemie, Major League Baseball înregistrînd o scădere de 70% a veniturilor după ce sezonul 2020 a fost redus de la 162 la 60 de meciuri, iar fanii nu a putut avea în mare parte acces în tribune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?