Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Vlad Blănuță marchează în al doilea meci consecutiv, în Italia

3 feb. 2021,, 08:12   Sport
1465 0

Din ce în ce mai bine. Fotbalistul moldovean, Vlad Blănuță, marchează în al doilea meci consecutiv, în Italia. Contactat de echipa noastră, atacatul de 19 ani a spus că este în stare fizică și morală bună.

După golul marcat în etapa trecută, contra lui Salernitana, Vlad Blănuță a înscris și contra Reginei, ajutînd-o pe Pescara să obțină un egal important, scrie tv8.md.

„Mă simt mult mai bine, mai încrezut în mine. Golurile îmi dau încredere în mine foarte mare. Doar marcînd, jocul vine de la sine și încep să Joc mai bine”, a declarat Blănuță.

Pînă acum, Vlad a demonstrat că, pe lîngă goluri pentru Primavera, mai poate reprezenta și echipa de seniori. Acum o lună, într-o partidă contra lui Virtus Entella acesta a devenit primul moldovean din istoria Seriei B.

„Cînd am auzit că voi intra 45 de minute, am fost un pic șocat, dar după, mi-am revenit. Și mi-am spus că trebuie să dau totul din mine și să arăt că merit să fiu la prima echipă”, a mai spus fotbalistul.


Vlad Blănuță este un atacant central în vîrstă de 19 ani, originar din raionul Hîncești. Acesta se află sub contract cu Pescara din iulie 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?