Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Virgiliu Postolachi refuză să joace pentru naţionala Moldovei

13 noi. 2018,, 18:10   Sport
3338 1

Fotbalistul clubului Paris Saint-Germain, Virgiliu Postolachi refuză să joace pentru echipa naţională a Republicii Moldova.

Potrivit vicepreşedintelui forului de profil Dragoş Hîncu, atacantul în vîrstă de 18 ani aşteaptă să fie convocat de reprezentativele Franţei sau României.

"La fiecare meci el este convocat. Este trimisă scrisoare la club, în care este invitat în cantonamentul naţionalei. Mai mult ca atît o să vă spun, nici răspunsul nu primim. Asta vorbeşte despre aceea că jucătorul nu are dorinţă! Decît să avem un jucător, care nu îşi doreşte, mai bine să convocăm pe cineva din campionatul intern, care cu adevărat îşi doresc să evolueze sub steagul Republicii Moldova", a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedinte FMF.

Virgiliu a ajuns la PSG în 2013. De atunci, a fost o prezenţă constantă în loturile de copii şi juniori ale clubului parizian.

La începutul lunii iulie a semnat primul contract profesionist cu Paris Saint-Germain. După ce a marcat un gol fabulos într-un amical cu Atletico Madrid, Postolachi a fost numit de presa internaţională "urmaşul lui Edinson Cavani".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?