Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Viorel Bologan a fost numit director executiv FIDE

9 noi. 2018,, 12:10   Sport
5234 0

Faimosul şahist moldovean, marele maestru Viorel Bologan a fost numit director executiv al Federaţiei Mondiale de Şah (FIDE).

Despre aceasta a relatat preşedintele Moldovei, preşedintele Federaţiei de Şah din ţara noastră, Igor Dodon, care a participat la ceremonia solemnă de deschidere a Campionatului Mondial de Șah care s-a desfășurat la Londra, transmite Noi.md.

Potrivit serviciului de presă prezidenţial, în cadrul ceremoniei, Igor Dodon l-a felicitat pe noul Președinte FIDE, Arkadi Dvorkovici, cu ocazia alegerii în această funcție.

Totodată, șeful statului l-a felicitat și pe faimosul nostru șahist Viorel Bologan cu ocazia numirii lui oficiale în funcția de director executiv al Federației Mondiale de Şah.

Președintele Moldovei a menționat că, într-o atmosferă plăcută și informală, a avut discuții cu conducătorii federațiilor naționale din mai multe țări și șahiști cunoscuți în toată lumea.


De asemenea, Igor Dodon i-a urat succes campionului mondial actual, norvegianului Magnus Karlsen, și americanului Fabiano Caruano, candidatului la coroana mondială de șah.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?