X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Viitorul meci cu Austria: Cine din fotbaliști nu va putea reprezenta echipa noastră

1 sep. 2021,, 13:00   Sport
3778 0

Naționala Moldovei și cea a Austriei se confruntă cu probleme grave în ajunul unui meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022.

Căpitanul selecționatei Austriei Julian Baumgartlinger nu va juca în meciul viitor din cadrul preliminariilor CM-2022 împotriva Moldovei din cauza unor probleme la genunchi. Jucătorul Wolfsubrg Xaver Schlager a fost rănit grav, iar un alt mijlocaș, Marcel Zabitzer, care s-a mutat la Bayern München, suferă de durerea mușchiului adductor al coapsei. El, de asemenea, nu va juca la Chișinău.

Fundașul Igor Armaș, mijlocașul Vadim Rață și atacantul Ion Nicolaescu sînt suspendați și nu vor putea să ajute reprezentativa noastră în partida cu Austria.

Meciul dintre selecționatele Moldovei și Austriei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 va fi arbitrat de o echipă de englezi în frunte cu Paul Tierney. Pentru prima dată în țara noastră, în meciul de echipe naționale va fi folosit sistemul de asistență video pentru arbitrii VAR. Sistemul a fost încredințat arbitrului australian Jarred Gavan Gillett.

Meciul dintre Moldova și Austria va avea loc astăzi, 1 septembrie, la stadionul Zimbru de la Chișinău, cu începere de la ora 21.45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?