X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Victorie spectaculoasă pentru Napoli

23 apr. 2018,, 20:02   Sport
2555 0

Napoli, cu fundaşul romîn Vlad Chiricheş pe banca de rezerve, a învins-o pe campioana Juventus cu scorul de 1-0, chiar la Torino, în derby-ul etapei a 34-a a campionatului de fotbal al Italiei şi a relansat lupta pentru titlu în Serie A.

Unicul gol a fost marcat de fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly (90), cu capul, în urma unui corner.

Napoli, care are două titluri de campioană în palmares, în 1987 şi 1990, i-a produs lui Juve al treilea eşec din acest sezon şi al doilea suferit la Torino. ''Bătrîna Doamnă'' a cucerit ultimele şase titluri de campioană în Italia.

Benevento, echipă la care joacă fundaşul romîn Alin Toşca (integralist), a retrogradat după doar un an în Serie A, în ciuda victoriei de prestigiu reuşite sîmbătă pe San Siro, cu AC Milan.

Victoria reuşită de Crotone, formaţie pregătită de Walter Zenga, la Udinese (2-1), a condamnat-o pe Benevento să retrogradeze, cu patru etape înainte de final. Echipa nu reuşise să cîştige niciun punct în primele 14 etape.

Crotone, cu Adrian Stoian doar pe banca de rezerve, s-a impus pe Dacia Arena prin golurile marcate de Simeon Nwankwo (7) şi Davide Faraoni (86), după ce Kevin Lasagna a deschis scorul (6) pentru friulani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?