Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Victorie pentru Moldova la Gala profesionistă Akhmat Fight

27 aug. 2022,, 17:30   Sport
3126 0

Luptătorul moldovean Anatolie Gafin a obținut o victorie senzațională la Gala profesionistă Akhmat Fight, categoria 57 kg, care a avut loc în orașul Gudermes, Cecenia.

Aseară, susținătorii sportivului au venit să-l întîmpine pe Aeroportul Internațional Chișinău, felicitîndu-l pentru rezultatul obținut. Emoționat, Anatolie spune că a dat tot ce e mai bun ca să cîștige și se arată mulțumit de evoluția sa.

„Mă simt foarte bine. Sînt mulțumit de această luptă. Am fost pregătit bine, de asta am un asemenea rezultat. M-am așteptat la ceva mai greu, dar în pofida faptului că am mers într-o țară străină, totul a decurs foarte bine. În toate trei runde am dominat eu, de asta am cîștigat”, mărturisește Anatolie Gafin.

Și antrenorul lupătorului este mîndru de rezultatele lui Anatolie, menționînd că în viitor își dorește să aducă acasă mult rîvnita centură.

„Procesul a fost destul de intensiv. Am analizat adversarul foarte bine și am lucrat asupra greșelilor pe care le face el. A ieșit o luptă foarte frumosă. Ei își doresc revanșă, așa că așteptăm să fie pînă la centură, pe care sperăm să o luăm noi și să o aducem acasă”, spune antrenorul Vasile Zbîrnea.


La aeroport a venit și președintele Clubului Maximus-Voievod, Oleg Sclifos, care l-a felicitat pe campion, urîndu-i doar victorii în carieră.

„A avut o luptă senzațională. S-a luptat cu favoritul acestui eveniment, obținînd o victorie foaret importantă pentru noi. Este a șasea luptă în cariera acestui sportiv, dintre care le-a terminat cu knock out. Îl felicităm pentru această evoluție și această victorie importantă în cariera sa. Cu orice competiție devine tot mai bun și mai mult”, a declarat președintele Clubului Maximus-Voievod.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?