Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Victorie în ultima secundă pentru Lakers, în finala Conferinţei de Vest

21 sep. 2020,, 22:00   Sport
2945 0

Echipa Los Angeles Lakers a obţinut al doilea succes consecutiv în finala Conferinţei de Vest a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), impunîndu-se cu scorul de 105-103 în faţa formaţiei Denver Nuggets, graţie unui coş de trei puncte reuşit în ultima secundă de pivotul Anthony Davis.

Recrutat în urmă cu un an, pentru a fi alături de starul LeBron James în tentativa de cîştigare a celui de-al 16-lea titlu de campioană a NBA din istoria echipei californiene, Davis a înscris în total 31 de puncte pe parcursul jocului disputat duminică seara, fiind autorul ultimelor zece puncte ale echipei sale, inclusiv coşul salvator care a adus victoria lui Lakers, în "bula" de la Disney World, scrie agerpres.ro.

Cel de-al treilea meci al finalei Conferinţei de Vest se va disputa marţi seara.

Cîştigătoarea acestei confruntări se va lupta pentru titlul de campioană a NBA cu învingătoarea din finala Conferinţei de Est, în care se înfruntă Miami Heat şi Boston Celtics. După primele trei partide, gruparea din Florida conduce cu 2 victorii la 1, următorul duel fiind programat miercuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?