Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Vernidub: "Sperăm că Sheriff va intra din nou în faza grupelor Cupei Europene"

28 dec. 2021,, 12:45   Sport
2662 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal "Sheriff" din Tiraspol, Iurii Vernidub, care și-a prelungit contractul pînă în vara anului 2024, speră să intre din nou în faza grupelor Cupei Europene cu "Sheriff", relatează Noi.md.

"Noul contract înseamnă că mergem mai departe. 2021 a fost un an de succes. Aș dori să continui în același spirit. Echipa a demonstrat că este capabilă de multe. Vreau să-mi dovedesc că putem obține rezultate și mai mari. Crede-mă, vom face totul pentru a ne întoarce în faza grupelor competițiilor europene anul viitor", a spus Iurii Vernidub.

Antrenorul ucrainean Iurii Vernidub, pentru prima dată în istoria Moldovei, a condus echipa la turneul grupelor Ligii Campionilor, unde a evoluat foarte bine, învingând senzațional Real Madrid pe terenul acestui din Madrid, precum și învingînd Shakhtar Donețk acasă la Tiraspol și a remizat cu el la Kiev. Conform rezultatelor etapei grupelor, Sheriff a ocupat locul trei cu șapte puncte și va continua să joace în primăvară în Europa League.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?