Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vernidub: "Deși am pierdut, echipa a jucat decent, a luptat"

20 oct. 2021,, 07:56   Sport
2344 0

Antrenorul principal al "Sheriff", Iurie Vernidub, a comentat înfrîngerea echipei sale împotriva Inter (1:3) în meciul din faza grupelor Ligii Campionilor, scrie Noi.md cu referire la moldfootball.com

”A fost un joc bun. Am spus ieri că Inter este un club mare, bun, care luptă pentru a fi campioni în Italia. Am încercat să jucăm fotbal. Am pierdut prima jumătate cu 0:1. În al doilea am reconstruit puțin, am jucat apărătorii 5. Am marcat un gol de răspuns, un gol bun. Din păcate, am ratat două goluri din standarde. Desigur, aș dori mai mult. Dar avem ceea ce avem. Sînt recunoscător jucătorilor mei pentru dedicarea lor, au luptat pînă la capăt. Avem un meci retur la Tiraspol, ne vom pregăti”, a spus Vernidub.

Jurnalist: Complimentele mele pentru jocul "Sheriff". Echipa dvs. a dat dovadă de mult curaj și un nivel bun în acest turneu. Dvs. sînteți mulțumit de jocul de astăzi al echipei ?

”Cred că da. Deși am pierdut cu 1:3, echipa s-a prezentat decent, echipa a luptat, nu numai că a apărat, ci și a trecut bine de la apărare la atac. Am marcat un gol bun, au mai existat momente pe care, din păcate, nu le-am realizat. Desigur, Inter este Inter. Dar sînt foarte fericit și mă mîndresc cu jucătorii mei”, a mai spus antrenorul.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?