COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7917
Criza energetică stiri: 532

Vedeta "Sheriff", despre jocul cu Real Madrid: "Le-am putea face o surpriză"

28 sep. 2021,, 13:55   Sport
1346 0

Marţi, Sheriff Tiraspol joacă în deplasare cu Real Madrid, pe Estadio Santiago Bernabeu. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct în Republica Moldova.

La conferinţa de presă au vorbit şi reprezentanţii clubului moldovean. Printre ei, mijlocaşul columbian, Frank Castaneda, cel care s-a declarat un mare fan al formaţiei Real Madrid, transmite realitatea.md.

„Visam să joc pe acest stadion. De cînd eram mic urmăream Real Madrid şi îmi plăcea formaţia galactică. Când l-au cumpărat pe James Rodriguez, sentimentul de apropiere a crescut” a mărturisit Frank Castañeda în conferinţa de presă.

”Defensiv suntem puternic, bine organizaţi. Cred că traversăm un moment excelent. Am văzut Real Madrid în partida cu Inter şi cred că putem produce o mică surpriză. Aşa cum am făcut şi cu Şahtior. Pentru mine, să fiu pe acest stadion, contra unor jucători atât de cunoscuţi, de mari, deja este un vis. Vreau să mă bucur de aceste 90 de minute şi sunt convins că pot demonstra ceva”, a mai spus jucătorul lui Sheriff.

Întrebat cu cine ar face schimb de tricouri la final, Castaneda a explicat: „Benzema, Hazard, Modric, cu oricare dintre ei. Dar, să aşteptăm să vedem cum ne vom descurca pe teren, pentru că uneori, uiţi de aceste detalii”.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X