Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Seara de box în capitala de nord a Moldovei

24 ian. 2022,, 14:42   Sport
3095 0

Primele competiții în noul an în boxul profesionist și olimpic, organizate de companiile de promovare "Arena" și "B&B" împreună cu Federația de Box a Republicii Moldova, au avut loc sîmbătă seara, 22 ianuarie, în sala de sport "Adrenaline" din Bălți.

Două lupte între boxerii din Chișinău și Bălți s-au desfășurat conform regulilor Federației Internaționale de Box "IVA" conform formulei de 3 runde a cîte 3 minute.

Boxerii din Turcia, Israel și Moldova au participat la cinci lupte conform formulei de 4 runde a cîte 3 minute fiecare după regulile boxului profesionist. În primele trei lupte profesionale între boxerii moldoveni au cîștigat Ivan Guboglo, Maxim Zaplitnîi și Vadim Mîsak. În confruntarea dintre boxerii din Israel și Turcia, victorie au obținut israelienii Joseph Ktzaruy și Jabarin Khalil. Competițiile au fost judecate de judecătorii moldoveni Valeriu Bandalac, Serghei Nelepenco, Anatolie Pîca și Vladimir Novikov, precum și de israelianul Shlomo Niyazov. Supervizor - Serghei Freiuc din Chișinău.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?