Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Văduva baschetbalistului Kobe Bryant l-a dat în judecată pe propietarul elicopterului

25 feb. 2020,, 21:01   Sport
2552 0

Văduva baschetbalistului Kobe Bryant l-a dat în judecată pe propietarul elicopterului care s-a prăbușit luna trecută în California și la bordul căruia se aflau legendarul sportiv și fiica sa în vîrstă de 13 ani, Gianna, transmite The Guardian.

Procesul, care include acuzații de omor prin imprudență, a fost inițiat de Vanessa Bryant, luni, la Los Angeles. Văduva susține că pilotul elicopterului, Ara Zobayan, a dat dovadă de neglijență prin faptul că a zburat în condiții de ceață și că Zobayan ar fi trebuit să anuleze zborul. Pilotul se numără printre cele nouă persoane ucise în accidentul aviatic.

De asemenea, în documentele procesului sînt acuzați reprezentanții legali ai pilotului, precum și compania Island Express Helicopters Inc. Vanessa Bryant susține că Zobayan a fost neglijent în opt moduri diferite, precum evaluarea incorectă a condițiilor meteorologice și faptul că nu a fost în stare să controleze elicopterul, transmite NOI.md cu referire la digi24.ro.

Procesul a fost demarat în timp ce o slujbă de comemorare a lui Kobe Bryant și a fiicei sale, precum și a altor victime, a avut loc la Staples Centre, din Los Angeles, loc în care Bryant a jucat o mare parte a meciurilor din cariera sa.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter la data de 26 ianuarie în oraşul Calabasas din California. La bordul aeronavei se afla şi fiica legendarului baschetbalist, Gianna, dar şi alte șapte persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?