X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Vadim Todorov: "Vom încerca să demonstrăm o luptă bună, destoinică!"

10 apr. 2019,, 14:30   Sport
2309 0

Vadim Todorov, care debutează în boxul profesionist pe 13 aprilie, ca parte a primului spectacol de box în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, a declarat că va încerca să demonstreze o luptă bună, relatează Noi.md.

El a menționat că în ajunul acestui spectacol mare, atît el, cît şi ceilalți băieţi au cele mai pozitive emoții.

„Ne-am pregătit foarte sîrguioncios. Vom încerca să arătăm o luptă bună. Pentru mine personal, acesta va fi un debut în boxul profesionist", a spus Vadim Todorov.

Potrivit lui, SHOW BOXING PROFESSIONAL va întruni o formulă foarte puternică de sportivi.

„Sînt băieți care au boxat pentru echipa națională a Moldovei, băieți buni, puternici. Ne-am pregătit cu toţii, ne-am antrenat, sîntem gata să luptăm la 100%. Vom încerca să demonstrăm o luptă bună, destoinică", a spus Vadim Todorov.


El a recunoscut că rudele și prietenii vor veni să-l susțină în lupta de debut pe ringul profesionist.

„Acest eveniment - PROFESSIONAL BOXING SHOW - este unul foarte important pentru mine. Este necesar să mă arăt, să-mi demonstrez capacităţile, pentru ca în viitor să fiu privit cu alţi ochi”, a spus boxerul.

Vadim Todorov a spus că are multe planuri pentru viitor. „Dar, deocamdată, mai vedem ce putem face. Cu Doamne-ajută, le facem pe toate cum trebuie!", a remarcat sportivul.

El i-a invitat pe toți, în ziua de 13 aprilie, să vină la PROFESSIONAL BOXING SHOW, să vadă un box profesionist frumos și să-i susțină pe băieți.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga, 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele şi mesele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?