X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Manchester United ia în considerare rezilierea contractului cu Ronaldo

14 noi. 2022,, 21:15   Sport
2967 0

Manchester United a reacționat negativ la declarațiile făcute de Cristiano Ronaldo despre club și angajații săi.

Acest lucru a fost anunțat pe Twitter de jurnalistul Sky Sports Kave Solhegol.

Manchester United a considerat atitudinea lui Ronaldo față de club lipsită de respect. Se observă că acum echipa se gîndește la viitorul portughezului, inclusiv la opțiunea rezilierii anticipate a contractului.

Pe 12 noiembrie, pe rețea a apărut un interviu cu Ronaldo, în care fotbalistul acuza clubul englez de trădare. „Manchester United a încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul principal, ci și alți oameni care sînt în interiorul clubului. Da, mă simt trădat”, a spus el. Fotbalistul a mai spus că nu-l respectă pe antrenorul principal al celor de la MU, Eric ten Hag.

Ronaldo a jucat 16 meciuri pentru Manchester United în toate competițiile din acest sezon. Are la activ trei goluri și două pase decisive.


În vară, au existat informații repetate despre plecarea lui Ronaldo de la Manchester United. Fotbalistul, care joacă pentru echipă din august 2021, și-a exprimat nemulțumirea față de politica de transferuri a clubului și de rezultatele, inclusiv de necalificarea în Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?