X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Succesul boxerilor moldoveni la Sofia

1 mar. 2021,, 19:33   Sport
2889 0

Sportivii din 30 de țări din Europa, Asia, Africa și America au participat la tradiționalul Turneu Internațional ”Strandja”, desfășurat în perioada 22-26 februarie, pentru a 72-a oară în capitala Bulgariei. Liderii naționalei Moldovei au cucerit două medalii de argint și două de bronz.


Dorin Bucșa în lupta finală a cedat stăpînului ringului, cubanezului Javier Ibáñez, urcînd pe a doua treaptă a podiumului, la categoria 57 de kg. În drumul spre finală, Dorin i-a învins pe Angelo Pena din Elveția, armeanul Arthur Bazayan și Jackson Beibarys din Kazahstan.
Alexandru Paraschiv, care evoluează în categoria de 63 kg, a cîștigat victorii împotriva bulgarului Emanuel Bogoev, boxerul turc Dogan Hakan și Asadhudja Muidinkhujayev din Uzbekistan, dar în lupta principală de nu l-a putut învinge pe rusul Ilie Popov și a cîștigat medalia de argint.


După victoriile asupra grecului Dionisios Pefanis și bulgarul Vensan Kirkorov în categoria 69 kg, cu medalia de bronz a fost distins Dumitru Galagoț, care a pierdut în semifinale în fața ucraineanului Evghenii Barabanov.


Andrei Vreme l-a cîștigat pe boxerul finlandez Muhammad Abdilrasoon și belarusul Victor Dzishkevich, cu toate acestea, în lupta pentru ieșirea în finală a pierdut în fața ucraineanului Olexandr Hijneak, cucerind medalia de bronz la categoria 75 kg

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?