Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Usyk vrea o revanșă cu Joshua

26 sep. 2021,, 14:00   Sport
2196 0

Boxerul ucrainean și campion mondial la categoria grea, Oleksandr Usyk a recunoscut că este gata să organizeze o altă luptă cu Anthony Joshua. El a spus despre aceasta în timpul unei conferințe de presă.

"O revanșă împotriva lui Joshua? Aș dori să-o organizez la Kiev. Va îndrăzni Anthony? Cred că va dori o a doua luptă", a spus Usyk, în vîrstă de 34 de ani, relatează Noi.md.

În noaptea de 26 septembrie, Usyk l-a învins pe Joshua. Lupta a durat 12 runde, judecătorii au oferit victoria ucraineanului. Usyk a luat de la Joshua patru centuri de campionat. Acum, ucraineanul are în palmares 19 victorii în 19 lupte.

Joshua a suferit a doua înfrîngere în cariera sa. Primul care a reușit să-l învingă pe britanic a fost americanul Andy Ruiz Jr. Într-un meci revanșă, Joshua și-a recăpătat titlurile pierdute.

Ucraineanul a devenit campionul mondial absolut în prima categorie grea. Înainte de întîlnirea de la Joshua, ucraineanul a avut doar două lupte în categoria grea.
Joshua și Usyk au cîștigat medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Londra. Atunci sportivii au luptat în diferite categorii de greutate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?