Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Unul dintre frații Kliciko ar putea reveni în box

19 mar. 2019,, 17:50   Sport
2819 0

Boxerul ucrainean Vladimir Kliciko - fratele primarului de Kiev, Vitali Kliciko - a primit o nouă ofertă din partea platformei de streaming DAZN.

În cazul în care sportivul de 42 de ani își va relua cariera și va deține trei lupte, ar putea primi 80 de milioane de dolari.

Potrivit sportrbc.ru, anterior DAZN i-a oferit lui Kliciko pentru revenirea la ring 40 de milioane de dolari.

În termenii contractului propus, în prima luptă adversarul lui Kliciko trebuie să fie un boxer din topul clasamentului mondial. Apoi se presupune că ucraineanul va lupta la două lupte pe stadionul Wembley din Londra. Rivalii lui trebuie să fie Anthony Joshua și Tyson Fury.

Pe lîngă plata garantată, DAZN îi oferă lui Kliciko un procent din vînzările de bilete. Platfomra i-a cerut boxerului să-i răspundă la ofertă pînă la sfîrșitul lunii martie, altfel DAZN va avea prea puțin timp pentru a organiza luptele.


În ianuarie jurnalistul britanic Steve Bunce a anunțat că Vladimir Kliciko intenționează să-și reia cariera în box. Săptămîna trecută a devenit cunoscut faptul că sportivul a început antrenamentele în Kiev.

Cariera boxerului ucrainena s-a încheiat în 2017. Ultima luptă a fost împotriva lui Joshua, în care ucraineanul a pierdut prin knockout în a 11-a rundă. De-a lungul carierei sale Vladimir Kliciko a avut 69 de lupte, înregistrînd 64 de victorii (54 prin knockout).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?