X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un singur candidat la şefia Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal

15 mai. 2019,, 15:10   Sport
3335 0

Leonid Oleinicenco este singurul candidat pentru postul de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Actual director executiv al forului naţional de profil a fost înregistrat oficial în cursa pentru funcţia de preşedinte în conformitate cu toate prevederile stipulate în statut.

"A fost înregistrat cu toate actele în regulă. Este vorba de domnul Oleinicenco Leonid, car a prezentat la comisie procese verbale şi decizii a 109 membri din 120, care l-au înaintat şi îl susţin la această funcţie", a spus RUSLAN BERZOI, vicepreşedinte FMF.

Noul şef al FMF va fi ales pe 22 mai la Congresul Extraordinar. Pentru a cîştiga alegerile Oleinicenco are nevoie de 61 de voturi din partea delegaţilor.

"Nu este o formalitate. Este un proces prevăzut de statut şi de legislaţia în vigoare. Avînd în vedere că are susţinerea majoritară şi practic unanimă a membrilor afiliaţi, deja urmează să fie finisată şi procedura respectivă. Aceste voturi să fie confirmate încă o dată la Adunarea Generală Extraordinară", a spus RUSLAN BERZOI, vicepreşedinte FMF.


Postul a rămas vacant după demisia lui Pavel Ciobanu, care a condus fotbalul moldovenesc începînd din anul 1997.

Următorul preşedinte al FMF se va afla în funcție pînă la 20 ianuarie 2021, cînd ar fi expirat mandatul actualului președinte demisionar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?