COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Un renumit boxer a murit în urma unui cumplit accident la Călărășeuca

1 sep. 07:23   Sport
1826 0

În urma accidentului rutier, produs în satul Călărășeuca, Ocniţa, și-a pierdut viața unul dintre cei mai renumiți pugiliști din țara noastră, Vasile Belous.

El a pierdut controlul volanului şi s-a lovit violent de gardul de piatră de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din localitate. Vasile Belous avea 33 de ani şi a lăsat în urmă o soție și doi copii. Mentorii şi colegii de breaslă ai sportivului sînt şocaţi de cele întîmplate, scrie publika.

"A fost un sportiv foarte tehnic. Sportivi cu așa tehnică sînt puțini în Moldova. A fost o personalitate, un om foarte dedicat. Tot ce îi spuneam, îndeplinea. A avut încredere în mine, nu m-a trădat niciodată. A fost un luptător mare. Regretăm foarte mult că s-a întîmplat ceea ce s-a întîmplat.", a spus Petru Caduc, antrenor.

"A fost un sportiv de performanță, mîndria boxului moldovenesc. A participat la Jocurile Olimpice și, într-adevăr, este o tragedie foarte mare ceea ce s-a întîmplat. Condoleanțe pentru familia îndurerată și toți oamenii dragi lui.", și-a exprimat regretul Igor Untilă, antrenor al lotului național de box.

Vasile Belous s-a născut în satul Unguri, raionul Ocnița. Din 2004 a fost antrenat de Petru Caduc la școala de box din Grimăncăuți. Belous a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European în 2017 și a fost multiplu campion național și premiant al turneelor internaționale.

Federația de box a Republicii Moldova deplînge moartea tragică a Maestrului în sport de clasă internațională, multiplului campion al Republicii Moldova și cîștigător al turneelor internaționale, medaliatului cu bronz la Campionatul European, participantului la Jocurile Olimpice de la Londra Vasile Belous la vîrsta de 33 de ani, și exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽