Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un portar englez se va retrage la finalul sezonului

23 feb. 10:30   Sport
1502 0

Portarul internaţional englez al lui Celtic Glasgow, Joe Hart, a anunţat în rețelele sociale că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

„Am vrut să transmit mesajul că din iunie voi pune stop carierei de fotbalist profesionist. Este ceva la care m-am gîndit de ceva vreme”, a declarat Joe Hart.

Brendan Rodgers, managerul echipei scoţiene, a declarat pentru site-ul oficial al clubului: „Înţeleg şi respect pe deplin motivele pentru care Joe a făcut acest anunţ, dorind să-şi facă planurile de viitor cunoscute suporterilor şi clubului, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Ştiu, de asemenea, că Joe va continua să lucreze în acest sezon cu aceeaşi intensitate, acelaşi angajament şi cu mult efort, calităţile pentru care a fost întotdeauna cunoscut”, a spus Rodgers.

Joe Hart (36 de ani) a adunat 75 de selecţii pentru naţionala Albionului, fiind dublu campion al Angliei cu Manchester City şi cîştigînd cu aceeaşi echipă Cupa Angliei.


Cu Celtic, Hart a fost campion al Scoţiei şi a obţinut o Cupă a Scoţiei. El a fost desemnat cel mai bun portar din Premier League în 2011, 2012, 2013 şi 2015.

0
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?