X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Un nou show impresionant de box profesionist la Chișinău (Video) ©

7 dec. 2022,, 12:32   Sport
3016 0

În complexul sportiv al Universității de Educație Fizică și Sport a continuat seara boxului profesionist, organizată de Federația de Box din Moldova și compania de promovare "Wise Engagement".


Spectatorii care au umplut sala au apreciat profesionalismul și dedicația boxerilor în ring.


În singura luptă internațională, ucraineanul Vladislav Vaskovsky a sărbătorit victoria împotriva lui Rostislav Alexeev din Moldova.
În alte lupte dintre boxerii noștri au existat de toate: manifestări ale caracterului de luptător, pasiune, sînge, knockdown-uri și knockout-uri.
Drept urmare, Alexandr Polinchevici l-a învins pe Anton Mihai, Andrei Vreme – pe Stanislav Gudzi, Alexandru Coțofană – pe Zosim Peiu, Anatolie Gavriliuc - pe Dumitru Cauliuc, Alexandr Pulev – pe Vladimir Nazinco.


În principalele lupte ale serii, pretendenții la titlul de campion absolut la categoria semimijlocie de pînă la 69,853 kg, Vladislav Nicolau și Vadim Mîsac, au cîștigat în luptele cu Victor Crivoi și, respectiv, Octavian Tîrsina.


Lupta finală dintre ei va avea loc în următoarea seară a boxului profesionist din Chișinău, pe 24 decembrie.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?