Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un nou record istoric stabilit de Ronaldo

28 noi. 2018,, 10:00   Sport
2547 0

Meciul şi recordul pentru Cristiano Ronaldo. După ce a devenit jucătorul care a avut nevoie de cel mai mic număr de meciuri (16) pentru a marca 10 goluri în tricoul lui Juventus, portughezul a atins un nou record.

De această dată, în UEFA Champions League.

Astfel, el este primul fotbalist din istoria competiţiei care obţine 100 de victorii. Performanţa a fost atinsă în urma succesului lui Juventus cu Valencia, de marţi seară.

Ronaldo a contribuit la victoria bianconerilor, care astfel au obţinut şi calificarea în optimile de finală, pasînd decisiv la unicul gol al partidei de la Torino. Fosta vedetă a Real Madridului s-a descurcat foarte bine pe partea stîngă şi a centrat în faţa porţii, de unde Mario Mandzukic a împins uşor mingea în plasă.

Cristiano Ronaldo a obţinut 26 de victorii cu Manchester United, 71 cu Real Madrid şi 3 cu Juventus. Lusitanul de 33 de ani a cîştigat trofeul la cluburile pentru care a evoluat înainte de a ajunge la campioana din Serie A şi speră să repete performanţa şi în tricoul "Bătrînei Doamne". Juve aşteaptă din 1996 un succes în Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?