COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19

23 iun. 2020,, 20:00   Sport
1642 0

Veste-bombă în Premier League! Un fotbalist de la Arsenal, testat pozitiv cu COVID-19, a jucat pentru echipa lui Mikel Arteta în derby-ul cu Manchester City.

Mai mult, acesta a intrat în contact cu alţi doi fotbalişti ai “tunarilor”. Manchester City a cîştigat cu 3-0 derby-ul cu Arsenal, primul de la realuare campionatului din Anglia.

Arsenal a efectuat teste de COVID-19 tuturor jucătorilor cu cîteva zile înainte de derby-ul cu Manchester City. Cum rezultatele au venit mai tîrziu, “tunarii” au aflat după meci că un fotbalist din echipa lor a avut testul pozitiv şi, cu toate acestea, a luat parte la partida de pe Eithad Stadium. Identitatea fotbalistului de la Arsenal nu a fost divulgată, scrie sport.es.

Totuşi, acesta a primit minute în meciul cu Manchester City şi a intract chiar în contact cu doi colegi, care vor trebui, la rîndul lor, să stea în carantină şapte zile. Sursa citată mai notează faptul că fotbaliştii au fost retestaţi, iar testele lor au ieşit de data aceasta negative.

Arsenal a fost deja lovită de COVID-19 în primul val al apariţiei virusului în Europa. Antrenorul Mikel Arteta a avut Coronavirus în martie, însă a reuşit să învingă boala

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X