X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Un cunoscut taekwondist i-a mulțumit antrenorului său

11 dec. 2020,, 23:30   Sport
7547 0

Maestrul în sport de clasă internațională, campionul și medaliatul la Campionatele Europene de taekwondo, Stepan Dimitrov, care face parte din top 15 cei mai buni sportivi din lume, i-a mulțumit antrenorului său Vladislav Mazur pentru tot ceea ce face pentru sportivii săi, devenind pentru ei un mentor de viață, un tată într-o echipă mică - o familie pe care o creează, o protejează și o înconjoară cu grija sa, le inspiră liniște și încredere pe tot parcursul drumului și, datorită acestui fapt, echipa a cîștigat 59 de medalii în acest ciclu olimpic, dintre care 90% sînt medalii din turneele pentru adulți.

Stepan Dimitrov a menționat pe pagina sa de pe rețeaua socială că ar trebui să scrie mai des despre antrenori, dar cumva în agitația antrenamentelor, încărcăturilor, stresului competitiv și apoi bucuriile sportivilor uită să spună cât de multe lucruri fac pentru ei antrenorii.

"Coach, sîntem la al 6-lea an, dar și se simte ca o eternitate! E ca și cum perioada de pînă nici n-a existat.

Ați devenit pentru mine și fratele meu (Vadik Dimitrov) nu doar un antrenor. Ați devenit pentru noi un mentor în viață, un tată în echipa noastră mică-familia pe care o creați, o protejați și o înconjurați cu grija. Dar noi, continuăm eforturile Dvs. cum putem mai bine și le transmitem, creînd o atmosferă în cadrul echipei", a scris Stepan Dimitrov.

"Este greu să găsești un antrenor care, în afară de activitatea de antrenare, ar avea abilități speciale și o abordare managerială în promovarea sportivilor, apărînd meritele lor și făcînd tot posibil și, uneori, imposibil ca sportivii să meargă la turnee, unde să poată arăta tot ce ne-ai învățat.


Doar pentru acest Ciclu Olimpic, am depășit împreună cu Dvs. multe provocări și dvs, ca un dîrz soldățel de plumb, ne inspirați liniște și încredere pe întreaga cale”, a menționat Stepan Dimitrov.

„Eu cred și știu că în față avem multe alte victorii și cuceriri ale celor mai înalte culmi! Și sunt bucuros și recunoscător că pe tot parcursul drumului ne mișcăm alături de dvs., creînd un tandem sinergic excelent", a conchis cunoscutul sportiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?