Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un coechipier al lui Neymar a primit 10.000 de mesaje în 5 minute

22 oct. 2020,, 20:30   Sport
5657 0

Richarlison (23 de ani), atacant la Everton și coleg cu Neymar (28) în echipa națională a Braziliei, a primit peste 10.000 de mesaje pe WhatsApp, după ce coechipierul său i-a dezvăluit accidental numărul de telefon!

Cei doi fotbaliști ai Selecao s-au filmat în timp ce jucau Counter-Strike, iar pentru a-și convinge fanii că joacă alături de Richarlison cu adevărat, Neymar a filmat ecranul telefonului în timp ce îl apela pe colegul său. Însă pe ecran apărea numărul lui Richarlison, care a fost preluat rapid de mii de admiratori, transmite gsp.ro.

„Cred că tocmai ți-am arătat numărul fără să vreau. Jur că a fost un accident. Va trebui să-ți schimbi numărul”, a spus Neymar, amuzant. Richarlison a reacționat imediat: „Cine mă va suna va fi blocat, nu mă sunați”.

Avertismentul fotbalistului de la Everton nu a fost însă băgat în seamă, pentru că Richarlison a început să fie bombardat cu apeluri și mesaje pe WhatsApp! Acesta a dezvăluit pe Twitter că a primit peste 10.000 de mesaje în doar 5 minute.

„În 5 minute am primit deja 10.000 de mesaje. Mulțumesc, Neymar. Ești un geniu”, a scris Richarlison, sarcastic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?