Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un celebru campion olimpic îşi vinde medalia de aur, pe eBay (FOTO)

18 oct. 2018,, 00:32   Sport
2562 0

Gal Fridman (43 de ani), singurul campion olimpic din istoria Israelului, a anunţat - printr-un mesaj postat luni, 16 octombrie, pe Facebook - că îşi vinde medalia de aur.

Sportivul a obținut locul 1 în concursul de windsurfing din cadrul jocurilor 2004 de la Atena, în Grecia.

El a obținut și un bronz la Jocurile din 1996 de la Atlanta, din Statele Unite, fiind singurul israelian care a cîştigat două medalii olimpice.

Răspunzînd unora dintre comentariile primite pe rețeaua de socializare, el a recunoscut că intenţionează să-şi vîndă medalia de aur.

Acesta a mai precizat că este în căutarea unui expert pe eBay „care înţelege cum să vîndă la licitaţie un lucru rar, singurul de felul său în Israel”.


„Verific cît valorează, am nevoie de bani”, a declarat Fridman, pentru Walla Sport.

În 2005, medalia a fost furată dintr-un seif aflat în casa părinţilor lui Fridman. „Banii, oricît de mulţi, nu vor înlocui această medalie. Nu pot să explic cît sînt de trist”, spunea el, atunci. Ulterior, aceasta a fost găsită într-o pădure din apropiere.

Fridman s-a retras din activitatea sportivă în 2008, dar a continuat să antreneze alţi practicanţi de windsurfing, iar acum lucrează ca fotograf de evenimente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?