X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Drapelul Rusiei, scos fără scrupule în cadrul Campionatului Mondial de Dame

28 apr. 2021,, 13:45   Sport
3104 1

Un incident neplăcut a avut loc în Polonia în cadrul Campionatului Mondial de Dame. Tamara Tansîkkujina din Rusia și Natalia Sadowska, o reprezentantă a țării gazdă, au luptat pentru titlul de cel mai bun jucător. Dintr-o dată, un reprezentant al organizatorilor, chiar în mijlocul jocului, a luat steagul Rusiei de pe masă și, de asemenea, a desprins un autocolant cu tricolorul rus.

Astfel de acțiuni au șocat oarecum sportiva rusă. Ea a privit în jur surprinsă, a privit la locul gol unde stătuse steagul rusesc cu câteva secunde în urmă, dar a reușit să-și stăpînească emoțiile și să continue duelul.

După cum s-a dovedit, chiar în timpul jocului organizatorilor li s-a reamintit că, prin decizia Curții de Arbitraj Sportiv, rușilor li se interzice să joace sub steagul țării lor la competițiile internaționale majore. Reprezentanții Federației Mondiale de Dame nu s-au gândit la nimic mai bun decât să scoată în tăcere simbolurile statului rus de pe masă. Ulterior ei au explicat acțiunile sale prin faptul că Federația putea fi sancționată. Tansîkkujina a cedat rivalei în acel Joc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?