X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Turcia - Italia 0-3, în primul meci de la EURO 2020

12 iun. 2021,, 09:30   Sport
2675 0

Turcia - Italia a fost primul meci de la EURO 2020, o reeditare a începutului de la EURO 2000, care a fost tot pe 11 iunie. S-a terminat și acum tot cu victoria italienilor, dar cu 3-0.

Partida a început cu șutul lui Berardi în plasa laterală, iar Squadra Azzurra a început deja să pună stăpînire pe meci. A cerut patru penalty-uri în prima repriză, dintre care trei pentru henț, dar arbitrul nu a acordat niciunul.

Tot în prima repriză, echipa antrenată de Roberto Mancini a ratat prin Chiellini și prin Immobile, iar turcii au avut și ei o jumătate de ocazie.

Italia a deschis scorul în minutul 53, după autogolul lui Demiral. A fost prima dată în istoria Campionatelor Europene cînd primul gol al turneului este un autogol. Italienii au mai ratat apoi prin Spinazzola și Locatelli, iar în minutul 67 și-au mărit avantajul, prin Immobile.

Echipa lui Senol Guneș a irosit o ocazie prin Karaman, dar acesta a trimis prea încet cu capul. Cu 11 minute înainte de final, Squadra Azzurra a făcut 3-0. Totul a pornit de la o gafă a portarului, finalizată de micuțul Insigne.


Ultima ocazie a meciului le-a aparținut turcilor în prelungiri și a fost, de altfel, singura lor șansă mare a partidei, dar veteranul Chiellini a blocat fantastic șutul lui Burak Yilmaz. După acest meci, Turcia rămîne fără nicio victorie în cele 11 partide jucate împotriva Italiei în toate competițiile. Au fost 8 victorii și 3 remize.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?