COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Tricolorii”, pregătiri pentru primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor

”Tricolorii”, pregătiri pentru primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor

Echipa națională a Moldovei s-a acomodat deja cu condiţiile din Italia, acolo unde are programat, joi, primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor. Reprezentativa țării noastre a efectuat cîteva antrenamente la Parma, locul desfășurării partidei cu reprezentativa statului Kosovo, scrie publika.md.

La antrenament au participat toți cei 24 de jucători convocați de selecționerul Engin Firat.

"Tricolorii" au ajuns la Parma cu patru zile înaintea confruntării cu naționala micuțului stat din Balcani. Fotbaliștii și staff-ul tehnic au fost cazați într-un hotel de lux din legendarul oraș din nordul Italiei.


Parma, acolo unde este una dintre cele mai mari comunități de moldoveni e o atracție turistică deosebită. Se află în regiunea Emilia Romagna și are o arhitectură splendidă.

Parma este renumită și pentru produsele alimentare şi bogatele tradiţii gastronomice. Cînd vine vorba de ingredientele folosite de bucătari sînt prosciutto di Parma și brînza Parmigiano.

Orașul este un punct de atracție pentru iubitorii de operă și asta pentru că acolo s-a născut marele compozitor Giuseppe Verdi.

Naționala Moldovei va juca la Parma meciul cu Kosovo pentru că ţara noastră nu a recunoaște independența acestui stat și astfel nu a fost posibil ca meciul să se dispute la Chişinău.

Partida Moldova - Kosovo va avea loc pe stadionul Ennio Tardini, acolo unde a făcut primii pași în fotbalul mare, legendarul portar Gianluigi Buffon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load