Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Tricolorii au remizat cu echipa Belarusului, scor 0-0

12 sep. 2018,, 08:40   Sport
1871 0

Naţionala de fotbal a Republicii Moldova a obţinut primul punct în Liga Naţiunilor! Tricolorii au remizat aseară la Chişinău cu echipa Belarusului, scor 0-0.

Ai noştri au început mai bine meciul şi au ratat prima ocazie de a înscrie în minutul 11 prin atacantul Ion Nicolăescu. Acesta a tras la poartă din interiorul careului, însă portarul advers a fost la post.

Tricolorii au putut da lovitura şi în prelungiri, avînd două ocazii uriaşe de a înscrie. Mai întîi, Damaşcan a scăpat singur cu portarul, însă fără succes. Imediat la faza următoare, după o lovitură de colț, căpitanul Epureanu a reluat cu capul, însă balonul a trecut puţin peste poartă.

Echipa noastră națională nu a pierdut într-un meci oficial pentru prima dată după un an şi jumătate. Tot în această perioadă, tricolorii nu au marcat în partidele oficiale.

În celălalt meci al grupei a 2-a a Ligii D, Luxemburgul a învins în deplasare pe San Marino cu 3-0.

Astfel, după 2 etape disputate în Liga Naţiunilor, reprezentativa ţării noastre este pe locul trei în grupa a 2-a a Ligii D cu 1 punct la activ, iar calificarea în play-off-ul Ligii D deja este foarte complicată.

Tricolorii moldoveni va juca următoarea partidă din cadrul Ligii Națiunilor la 12 octombrie cu San Marino.

Meciul va avea loc pe stadionul Zimbru din Capitală cu începere de la 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe Prime.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?