X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Iurie Vernidub: "Fiecare echipă are punctul său vulnerabil și va trebui să-l găsim și la clubul Inter"

19 oct. 2021,, 13:15   Sport
2244 0

În ajunul meciului de calificare în Liga Campionilor cu Inter, antrenorul Sheriff, Iurie Vernidub, într-un interviu acordat ediției italiene La Gazzetta dello Sport, a declarat că echipa se pregătește intens pentru meciul care urmează, transmite point.md cu referire la moldfootball.com

"Entuziasmul cu ocazia întîlnirii de la Madrid ne poate juca o farsă, mă tem de prea multă atenție din partea mass-media. E mai bine să rămîi în umbră. Ne va fi greu la Milano. Inter va juca altfel decît Real Madrid și Șahtior. Ei au o schemă diferită pentru noi - 3 jucători în spate și 5 în mijloc. Sper că băieții mei vor conștientiza noile dificultăți și se vor concentra. Atacul jucătorilor din Milano este fenomenal, va fi foarte greu să jucăm împotriva lui Dzeko, Lautaro și Correa. Și, bineînțeles, nu uit de alți jucători, inclusiv de mijlocași experimentați și talentați, cum ar fi Chalhanoglu sau Barella. Iar din apărare, îmi place Shkrinyar, pentru că întotdeauna cîștigă duelurile aeriene. Inter este, de asemenea, foarte periculos în pozițiile standard", a spus Vernidub.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că are încredere în echipa sa: "Fiecare echipă are punctul său vulnerabil și va trebui să-l găsim și la clubul Inter pentru a ști unde să lovim pentru a răni".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?