Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Trei echipe din Moldova vor lupta pentru un loc în turul doi preliminar al Europa Conference League

14 iul. 2022,, 10:15   Sport
11978 0

Milsami va juca, de la ora 19:00, returul contra formației FK Panevėžys, Lituania, la complexul sportiv raional din Orhei.

În tur, partida de la Panevėžys s-a terminat cu o remiză albă.

Clubul orheian a anunțat că intrarea va fi liberă pentru meciul de azi. “Accesul pe stadion se va face cu bilete, care vor fi oferite gratuit începînd cu miercuri, ora 14:00, la contabilitatea stadionului, în incinta blocului administrativ al CSR "Orhei", iar joi, de la ora 14:00 la casele stadionului, în limita stocului disponibil”, a precizat pagina de Facebook a clubului Milsami.

Partida va fi transmisă în direct de pagina de Facebook a clubului din Orhei, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Milsami se află la a 9-a participare în cupele europene: 27 meciuri, 5 victorii, 7 remize, 15 înfrîngeri, golaveraj 18-50. Cel mai bun rezultat: promovarea în play-off-ul Ligii Europei, în ediția 2015/16.


Meciul Milsami - Panevėžys va fi arbitrat de către cipriotul Vasilis Dimitriou (44 ani), care este arbitru FIFA din 2012.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întîlni cîștigătoarea dintre KuPS Kuopio (Finlanda) și Dila Gori (Georgia). În tur, finlandezii s-au impus cu 2-0.

Petrocub va juca, de la ora 20:00, returul cu formaţia malteză Floriana, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

În tur, partida de pe stadionul Centenary din Ta’Qali s-a terminat cu o remiză albă.

Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 1.

Petrocub se află la a 5-a participare în cupele europene: 10 meciuri, 1 victorie, 3 remize, 6 înfrîngeri, golaveraj 4-8. Cel mai bun rezultat: promovarea în turul 2 preliminar al Europa Conference League, în ediția 2021/22.

Meciul Petrocub - Floriana va fi arbitrat de către kazahul Artyom Kuchin (44 ani), arbitru FIFA din 2009.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întîlni cîștigătoarea dintre Laçi (Albania) și Iskra Danilovgrad (Muntenegru). În tur, 0-0.

Sfîntul Gheorghe va juca, de la ora 21:00, returul contra formației slovene NS Mura, pe stadionul Fazanerija din Murska Sobota.

În tur, partida de pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a terminat cu victoria slovenilor cu 2-1.

Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Sportklub 1.

Meciul Mura - Sfîntul Gheorghe va fi arbitrat de către olandezul Joey Kooij (30 ani), arbitru FIFA din 2022.

Echipa din Suruceni poate obține astăzi prima victorie din cupele europene. În ediția 2020/21 “sfinții” au trecut de Shakhtyor Soligorsk, Belarus (0-0, 4-1 la penalty), în 1 tur preliminar al Ligii Europei, fiind apoi învinși de Patizan Belgrad, Serbia cu 0-1 în prelungiri. Anul trecut FCSG a fost eliminat din 1 tur preliminar al Europa Conference League de Partizani, Albania cu 2-5 și 2-3.

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul doi preliminar al Europa Conference League, unde va întîlni echipa Saint Patrick's Athletic din Irlanda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?