X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Tragedie în Turcia! Un fotbalist a murit

11 ian. 2022,, 18:00   Sport
2725 0

Tragedie în Turcia! Un fotbalist s-a răsturnat cu mașina și a murit în urma accidentului. Este vorba despre jucătorul formaţiei Konyaspor, Ahmet Çalık. Conform presei turce, el avea zi liberă şi se deplasa spre Ankara pentru a stabili ultimele detalii legate de nunta sa, care era programată în februarie.

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decît să constate decesul acestuia. Fotbalistul se afla singur în mașină, iar poliția urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Ahmet Çalık avea 27 de ani şi era legitimat din 2020 la Konyaspor, echipă din prima ligă a Turciei.

Fundaşul și-a început cariera la Genclerbirligi, după care în 2017 a fost transferat de Galatasaray, pentru 2,5 milioane de euro. El a evoluat timp de 3 ani și jumătate pentru gruparea din Istanbul.

Çalık a jucat şi opti meciuri la naţionala Turciei, iar singurul gol pentru prima reprezentativă a fost marcat într-un amical cu naţionala Moldovei, disputat în 2017 la Eskişehir. Atunci, turcii s-au impus cu 3-1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?