X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Tottenham Hotspur a fost învins de formația slovenă Mura

26 noi. 2021,, 14:15   Sport
2553 0

Surpriză de proporții în UEFA Europa Conference League. Tottenham Hotspur a fost învins de formația slovenă Mura, scor 1-2, și poate rata calificarea în faza eliminatorie a competiției.

Tomi Horvat a marcat primul gol al echipei din Murska Sobota chiar în debutul partidei. Tottenham a rămas în inferioritate numerică în minutul 32, atunci când Ryan Sessegnon a fost eliminat pentru un fault comis asupra unui adversar, transmite Știri.mdcu referire la publika.md.

Chiar și în zece oameni, formația engleză a reușit să egaleze. Harry Kane a înscris și părea că meciul se va încheia la egalitate, însă în ultimele secunde ale prelungirilor Mura a reușit să smulgă victoria. A marcat Amadej Marosa.

Pe 9 decembrie, trupa lui Antonio Conte va juca acasă cu Rennes. Pentru a fi siguri de calificare "pintenații" au nevoie de victorie în partida cu gruparea franceză.

Între timp, campioana României, CFR Cluj, s-a făcut de râs în Conference League. "Feroviarii" au pierdut și meciul cu danezii de la Randers, scor 1-2, și au fost eliminați din competiție. La golul lui Ciprian Deac, gazdele au răspuns prin reușitele lui Alhaji Kamara și Simon Piesinger.


Una dintre echipele cotate cu șanse mari la câștigarea turneului, AS Roma, a făcut instrucție cu Zarea Luhansk. Discipolii lui Jose Mourinho au dispus de gruparea ucraineană cu scorul de 4-0. Carles Perez și Nicolo Zaniolo au marcat câte un gol în prima repriză, iar după pauză Tammy Abraham a reușit o dublă.

AS Roma și-a asigurat un loc în următoarea fază a competiției, iar pentru a câștiga grupa și a se califica automat în optimi va trebui să o bată pe ȚSKA Sofia în ultimul meci și să spere ca Bodo/Glimt să nu o învingă pe Zarea Luhansk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?