Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Jose Mourinho a fost demis de la Tottenham Hotspur

19 apr. 2021,, 16:30   Sport
5911 0

Jose Mourinho nu mai este antrenorul lui Tottenham Hotspur. Reputatul tehnician portughez a fost demis din cauza rezultatelor modeste din ultima perioadă.

Ryan Mason va asigura interimatul în ultimele partide ale sezonului curent, iar din vară Spurs vor avea un nou antrenor.

Jose Mourinho a preluat-o pe Tottenham în 2019. În primul sezon sub comanda lusitanului, Spurs a terminat pe locul 6 în Premier League și nu a reușit să cîștige nici măcar un trofeu. În stagiunea actuală, Tottenham este pe locul 7, cu doar o victorie în ultimele 5 meciuri de campionat. Gruparea londoneză a fost eliminată din Liga Europei, în faza optimilor de finală, de Dinamo Zagreb. Singura șansă de salvare a sezonului rămîne finala Cupei Ligii Angliei, unde Tottenham va întîlni pe Manchester City. Partida se va disputa pe 25 aprilie, pe stadionul Wembley.
Conform clauzelor din contract, Jose Mourinho va primi de la club peste 34 de milioane de euro pentru că a fost demis înaintea încetării acordului.

Presa britanică anunță că în locul lui Mourinho poate veni Julian Nagelsmann de la RB Leipzig, însă clubul german îl va lăsa pe antrenor să plece doar în schimbul unei recompense de aproape 20 milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?