AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Tom Brady a oferit un bilet la Super Bowl unui copil care a învins cancerul

18 ian. 21:30   Sport
1565

Jucătorul de fotbal american Tom Brady l-a invitat pe Noah, prin intermediul unui videoclip, la meciul pentru campionatul „National Football League Super Bowl” din Los Angeles, care va avea loc luna viitoare.

Noah Reeb are doar 10 ani și este un învingător. Băiețelul a cîștigat lupta cu cancerul și se pare că viața îi pregătește și alte suprize, transmite alephnews.ro.

„Noah, cum îți mai merge, omule? La mulți ani! Știu că a trecut ceva timp. Sper că te-ai bucurat de sezon pînă acum. Ne antrenăm, ne pregătim să începem playoff-ul. Dar mai devreme, ai ridicat semnul, care spunea că te-am ajutat să învingi cancerul cerebral. Ei bine, ascultă, cu lupta ta, ai inspirat atît de mulți oameni – inclusiv pe mine și pe alți milioane de oameni. Am lucrat atît cu Bucs, cît și cu NFL pentru a obține bilete pentru Super Bowl, anul acesta, pentru tine și familia ta, în LA!”, i s-a adresat jucătorul american de fotbal Tom Brady micuțului Noah, într-o înregistrare video.

Biletele pentru Super Bowl au ajuns deja în mîinile lui Noah.

Emoționat, copilul a recunoscut încă o dată că a învins cancerul și datorită idolului său Tom Brady.


„Este ca și cum, adică Tom Brady m-a determinat să cred că pot învinge cancerul, așa că, eu cred că într-adevăr pot învinge cancerul. Au zis «Noah, cînd o să învingi cancerul cerebral, îți promitem că o să te ducem să-l vezi pe Tom Brady live»”, a povestit Noah Reeb.

La începutul acestui sezon, Noah Reeb și tatăl său au traversat țara pentru a-l vedea pe Tom Brady și a-i mulțumi personal fundașului pentru motivația și inspirația din timpul luptei lui Reeb cu cancerul la creier.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав