Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Messi, luat cu asalt de fani în timpul cinei

22 mar. 2023,, 21:00   Sport
3504 0

Liderul echipei naționale a Argentinei, Lionel Messi, a avut nevoie de ajutorul poliției pentru a ajunge la mașina sa, după ce mai mulți fani au gat buzna în unul dintre restaurantele din Buenos Aires, unde fotbalistul a decis să ia cina împreună cu familia.

Fotbalistul s-a întors în Argentina în ajunul meciului amical al echipei naționale împotriva selecționatei din Panama, care va avea loc pe 23 martie. Acesta va fi primul joc pe care argentinienii îl vor disputa după cîștigarea Cupei Mondiale din Qatar, relatează rbc.

Messi, în vîrstă de 35 de ani, a zburat luni dimineață la Buenos Aires împreună cu soția și cei trei copii. Atacantul a avut antrenamente cu echipa națională, iar seara a mers cu familia la cină la restaurantul local Don Julio.

De îndată ce s-a răspîndit vestea unde Messi va lua cina, sute de fani s-au adunat în fața restaurantului, sperînd să-l vadă pe cîștigătorul de șapte ori al Balonului de aur și îi scandau numele afară.

Messi nu a ieșit din restaurant pînă la ora două dimineața, cînd a sosit poliția pentru a-i liniști pe fanii. Fotbalistul cu greu și-a făcut drum prin mulțime pînă la mașina sa, fiind ajutat de poliție și de agenții de pază personală.



0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?