X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Sheriff Tiraspol, în toiul pregătirilor pentru disputa cu Milano

19 oct. 2021,, 17:47   Sport
2153 0

Echipa Sheriff Tiraspol e în așteptarea marelui eveniment de pe stadionul Giuseppe Meazza din orașul italian Milan. Astăzi se va disputa meciul Internazionale Milano – Sheriff Tiraspol.

„Viespile” se mai află în febra pregătirilor. Fotbaliștii, deși sînt în centrul atenției jurnaliștilor, nu-și neglijează latura fizică și își respectă programul de antrenamente. Exercițiile incluse în această etapă sînt de intensitate variată, transmite Noi.md cu referire la goodnews.md.

Возможно, это изображение (4 человек)

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al FC Sheriff, iar internauții s-au întrecut în aprecieri și urări de bine.

„Oricare va fi rezultatul de azi, sînteți deja EROI, mulțumim pentru emoțiile pozitive de pînă acum! Succes azi și așteptăm un rezultat pozitiv! Bravo SHERIFF!”, a fost mesajul unui utilizator adresat fotbaliștilor.


Antrenorul FC Sheriff Tiraspol, Iurii Vernidub, a susținut o conferință de presă, în cadrul cărei a declarat că așteptările privind evoluția meciului sînt mari.

„Vom avea un joc foarte interesant cu clubul Inter, un club care este participant permanent al Ligii Campionilor. Sper că discipolii mei vor veni pe acest stadion superb, pe acest teren și își vor etala partea cea mai bună. Sper să urmărim un meci bun, și așteptările se referă la ambele echipe.”, a declarat Iurii Vernidub.

Meciul Inter Milano – Sheriff Tiraspol din faza grupelor Ligii Campionilor se va juca marți, 19 octombrie, și va fi transmis în direct de PRIME și CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?